Yksi mallisto, kaikki mahdollisuudet

Hautakiven valinta on aina ainutkertaista. Mielestämme ostamisen tulee olla helppoa ja yksinkertaista, haluatpa tilata kiven heti tai käyttää valintaan aikaa ja ajatusta. Lähes kaikki mallimme ovat muunneltavissa koon, koristeiden, kivilajin, pintakäsittelyiden ja pohjakiven suhteen. Käyttämämme kivilaadut ovat pääosin kotimaisia, koska haluamme  edistää suomalaisen kiven käyttöä nyt ja tulevaisuudessa. Mieluisan hautakiven löydät valmiista mallistostamme, edustajamme kautta tai muokkaat suunnittelijoidemme avustuksella.

Valikoimassamme on mukana hautakiviä, jotka ovat ostettavissa suoraan nettisivustoltamme. Sivustollamme voit myös pyytää tarjouksen hautakivestä, jolloin hoidamme suunnittelua ja tilausta eteenpäin henkilökohtaisesti kanssasi. Joidenkin mallien kohdalla ainoastaan tarjouspyyntö on mahdollinen, koska kyseisissä malleissa on hintaan merkittävästi vaikuttavia muuttujia, kuten pronssikirjainten määrä.

Oikean ylälaidan Valikko-painikkeen kautta pääset halutessasi tutustumaan tarkemmin hautakiven hankintaohjeisiin.

Meiltä löydät kauniin hautakiven joka hintaluokkaan sopivaksi – autamme mielellämme valinnassa!

Tutustu hautakivien suunnittelupalveluun
Kivilähde, by Kaavin Kivi
Yksi mallisto, kaikki mahdollisuudet
Takaisin edelliselle sivulle


Tutustu uusimpiin hautakivimalleihimme. Näytä kaikki -painikkeen kautta saat esille kaikki kategorian mallit.


Perinteiset suorakaiteen muotoiset hautakivet, kaaripäällyskivet sekä vanhan ajan hautakivimallit. Täältä löydät myös hiekkapuhallettuja maisemia sisältävät mallit sekä kuvahautakivet. Näytä kaikki -painikkeen kautta saat esille kaikki kategorian mallit.


Lohkotut sivut luovat hautakivelle luonnollisen ilmeen. Jokainen lohkoreuna on erilainen ja yksilöllinen, koska hautakiven lohkominen on täysin käsityötä. Haudalle voidaan toimittaa myös luonnonkivi. Jokainen luonnonkivi on oma uniikki kappaleensa; kahta samanlaista ei ole. Luonnonkiveen sopivat kauniisti pronssiset tekstit ja koristeet. Voimme valmistaa hautakiven myös asiakkaan omasta luonnonkivestä. Näytä kaikki -painikkeen kautta saat esille kaikki kategorian mallit.


Tehtaallamme on myynnissä oheisia tarjouskiviä. Tarjouskivissä voi esiintyä normaalia enemmän värivaihteluita. Malleja Illan kyyhky, Talvilintu, Kuura, Metsän sävel ja V10-V13 löytyy tehtaaltamme ympäri vuoden. Muista malleista löytyy ainoastaan kuvassa oleva yksittäiskappale, joten varmistathan saatavuuden vielä tehtaaltamme ennen tilausta. Näytä kaikki -painikkeen kautta saat esille kaikki kategorian mallit.


Harmaan kiven kanssa sopivat erityisen hyvin yhteen hopeanväriset tekstit ja koristeet. Harmaan ja hopean sävyt luovat yhdessä harmonisen kokonaisuuden. Monissa harmaissa hautakivimalleissamme käytetään Pohjolan loimu -kivilajia, johon on valittavissa kiillotuksen sijasta myös timanttiharjattu pinta. Timanttiharjaus tekee kiven pintaan erittäin kauniin, mattamaisen ja hieman epätasaisen struktuurin. Näytä kaikki -painikkeen kautta saat esille kaikki kategorian mallit.


Moderneissa hautakivissä käytämme paljon hillittyä mustavalkoista värimaailmaa. Kivet on muotoiltu ajattomasti ja persoonallisin yksityiskohdin. Kromi, ruostumaton teräs ja alumiini ovat kestäviä vaihtoehtoja koristeisiin ja kirjaimiin, koska ne säilyttävät sävynsä hyvin Suomen ilmastossa. Näytä kaikki -painikkeen kautta saat esille kaikki kategorian mallit.

Osta muistomerkki heti tai pyydä tarjous
Huolehdimme puolestasi
Hyödynnä kattavaa edustajaverkostoa
Myymälämme Kaavilla, Ylöjärvellä ja Helsingissä

Osta muistomerkki heti tai pyydä tarjous

Lisää mieleisesi mallit ostoskoriin, valitse suosikkisi, täytä tarvittavat tiedot ja tilaa. Voit halutessasi pyytää tarjouksen kerralla useammasta kivestä, jolloin otamme sinuun yhteyttä.

Huolehdimme puolestasi

Me valmistamme, toimitamme ja asennamme kiven hautausmaalle. Hautakiven hintaan sisältyvät kuljetus, asennus sekä kahden vuoden oikaisutakuu. Haemme myös hautakivelle tarvittavat luvat seurakunnasta.

Hyödynnä kattavaa edustajaverkostoa

Edustajamme esittelevät mallistoamme henkilökohtaisesti kivijalkamyymälöissään ympäri Suomen. Tutustu ja selaa vaihtoehtoja rauhassa. Edustajamme käyttävät hautakiven suunnittelussa apuna Designer-ohjelmaa, jolla tehty vedos mieleisestä kivestä auttaa valinnan tekemisessä.

Myymälämme Kaavilla, Ylöjärvellä ja Helsingissä

Palvelemme lisäksi Kivilähteen myymälöissä Kaavilla, Ylöjärvellä ja Helsingissä. Myymälöissämme pääset tutustumaan hautakivinäyttelyymme, jossa on esillä laaja valikoima erilaisia hautakivivaihtoehtoja. Autamme kaikissa hautakiven hankintaan liittyvissä kysymyksissä ja suunnittelemme toiveidesi mukaisen hautakiven. Myymälöissämme palvelemme myös paikallisesti vanhojen hautakivien lisäkaiverrus- ja entisöintiasioissa. Tervetuloa!

Tutustu hautakivikuvastoomme

Tutustu hautakivikuvastoomme

Voit tutustua hautakivimallistoon myös kuvastomme kautta. Alla olevasta linkistä pääset lataamaan kuvaston. Painetun kuvaston saat luettavaksi myös lähimmältä edustajaltamme tai tilaamalla sen meiltä.

Lataa hautakivikuvasto
Hautakivien suunnittelupalvelu

Hautakivien suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelumme auttaa hautakiven hankinnassa. Käytössämme on hautakivien suunnitteluohjelma, jonka avulla teemme luonnoksen muistomerkistä toiveidesi pohjalta. Ota yhteyttä meihin tai lähimpään edustajaamme.

 

Tutustu suunnittelupalveluumme
Takaisin edelliselle sivulle