Helsingin Kampin myymälä

Kivilähteen Helsingin keskustan myymälässä ovat esillä niin hautakivet kuin tasomateriaalitkin. Myymälä palvelee lisäksi hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöissä sekä kivien siirroissa ja oikaisuissa.

Saapuessasi myymälään huomioithan, että pysäköintitilaa on liikkeen edessä, Leppäsuonkadun puolella sekä liikettä vastapäätä Hietanimen hautausmaan parkkipaikalla.

Helsingin Kampin myymälä
Takaisin edelliselle sivulle

Kampin myymälä

Hautakivet
Lisäkaiverrukset ja entisöinnit
Kivitasot

Hautakivet

Myymälässämme on esillä laaja valikoima hautakivivaihtoehtoja. Käytössämme on hautakivien suunnitteluohjelma, jolla voimme luonnostella toiveen mukaisen hautakiven ennen sen tilaamista.

Lisäkaiverrukset ja entisöinnit

Teemme hautakivien lisäkaiverruksia, entisöinti- ja oikaisutöitä sekä kiven siirtoja pääkaupunkiseudun alueella. Toimitamme vanhoihin kiviin myös pronssiset nimilaatat.

Kivitasot

Lisäksi esillä ovat tasomateriaalimme: luonnonkivet, kvartsi ja keramiikka. Tule tutustumaan eri materiaaleihin ja värivaihtoehtoihin.

Tasot saa kauttamme myös avaimet käteen -palveluna. Kysy lisää!


Kaavin toimipiste

Kaavin toimipiste

Kivilähteen hautakivien valmistukseen erikoistunut tehdas sijaitsee Kaavilla, osoitteessa Kirjekuorentie 6. Tehtaanmyymälä palvelee asiakkaita niin hautakivien, kivitasojen kuin pihakivienkin hankinnassa. Kaavin tehtaalla tehdään lisäksi vanhojen hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöitä. Myymälä on avoinna ma-pe klo 8-17.
Lue lisää
Ylöjärven toimipiste

Ylöjärven toimipiste

Ylöjärvellä, osoitteessa Kivilähteentie 13, sijaitsee Kivilähteen kivitasotehdas sekä tehtaanmyymälä. Lisäksi tehtaalla tehdään vanhojen hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöitä. Kivilähteen myymälä- ja ulkonäyttelytiloissa ovat esillä hautakivet, kivitasomateriaalit sekä erilaiset piha- ja sisustuskivet. Myymälä palvelee ma-pe klo 9-17.00.
Lue lisää
Helsingin Tapanilan toimipiste

Helsingin Tapanilan toimipiste

Kivilähteen uusin toimipiste sijaitsee Helsingin Tapanilassa osoitteessa Punttikuja 3, vain parin kilometrin etäisyydellä Malmin hautausmaalta. Tapanilan toimipisteessä tehdään hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöitä, jonka lisäksi myymälä palvelee sekä hautakivi- että kivitasoasiakkaita. Tapanilan myymälä on avoinna ma-pe klo 9-16, varaa aika ennakkoon.
Lue lisää
Takaisin edelliselle sivulle