Kaavin tehdas ja myymälä

Myymälässämme ovat esillä niin hautakivet, kivitasot kuin pihakivetkin. Palvelemme lisäksi vanhojen muistomerkkien kaiverrus- ja entisöintitöissä.

Kaavin tehdas ja myymälä
Takaisin edelliselle sivulle

Kaavin myymälä

Hautakivet
Lisäkaiverrukset ja vanhojen kivien entisöinnit
Kivitasot

Hautakivet

Myymälässämme on esillä laaja valikoima hautakivimalleja ja kivilajivaihtoehtoja. Käytössämme on hautakivien suunnitteluohjelma, jonka kautta voimme suunnitella juuri toiveesi mukaisen hautakiven.

Lisäkaiverrukset ja vanhojen kivien entisöinnit

Teemme nimien lisäkaiverruksia sekä vanhojen hautakivien entisöintejä ja oikaisuja Pohjois-Savon alueella. Toimitamme lisäksi nimilaattoja vanhoihin hautakiviin.

Kivitasot

Meiltä myös kivi-, keraamiset ja kvartsitasot keittiöön ja kodin muihin tiloihin. Myymälässämme pääset tutustumaan tasojen laajaan materiaali- ja värivalikoimaan.


Ylöjärven toimipiste

Ylöjärven toimipiste

Ylöjärvellä, osoitteessa Kivilähteentie 13, sijaitsee Kivilähteen kivitasotehdas sekä tehtaanmyymälä. Lisäksi tehtaalla tehdään vanhojen hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöitä. Kivilähteen myymälä- ja ulkonäyttelytiloissa ovat esillä hautakivet, kivitasomateriaalit sekä erilaiset piha- ja sisustuskivet. Myymälä palvelee ma-pe klo 9-17.00.
Lue lisää
Helsingin Kampin toimipiste

Helsingin Kampin toimipiste

Kivilähteen Helsingin keskustan myymälä sijaitsee Hietaniemen hautausmaan kupeessa, osoitteessa Mechelininkatu 3 B. Myymälä palvelee asiakkaita hautakivien ja kivitasojen hankinnassa. Lisäksi myymälän kautta voi tilata vanhojen hautakivien kaiverrus-, entisöinti- ja oikaisutöitä sekä hautakivien siirtoja. Myymälä on avoinna ma-pe klo 10-17.00.
Lue lisää
Helsingin Tapanilan toimipiste

Helsingin Tapanilan toimipiste

Kivilähteen uusin toimipiste sijaitsee Helsingin Tapanilassa osoitteessa Punttikuja 3, vain parin kilometrin etäisyydellä Malmin hautausmaalta. Tapanilan toimipisteessä tehdään hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöitä, jonka lisäksi myymälä palvelee sekä hautakivi- että kivitasoasiakkaita. Tapanilan myymälä on avoinna ma-pe klo 9-16, varaa aika ennakkoon.
Lue lisää
Takaisin edelliselle sivulle