Kivi kestää läpi elämän

Kivitasot ovat ajaton ja kestävä valinta keittiöön ja kodin muihin tiloihin. Löydät kivitasomallistostamme vivahteikkaan valikoiman erilaisia kivimateriaaleja. Luonnonkivitasot, kvartsitasot sekä keraamiset tasot kestävät ja ovat helppohoitoisia.

Tutustu laajaan mallistoomme! Lisää inspiroivat tuotteet ostoskoriin ja pyydä tarjous. Autamme mielellämme materiaalin valinnassa, kysy myös mittaus- ja asennuspalvelua.

Tutustu tästä toteuttamiimme kohteisiin.

Katso tästä yritysvideomme
Unelmien tasoja. by Kaavin Kivi
Kivi kestää läpi elämän
Takaisin edelliselle sivulle

Luonnonkivissä valittavana on kaksi pintavaihtoehtoa: kiillotettu tai timanttiharjattu pinta. Molemmissa yhdistyvät luonnonkiven parhaat ominaisuudet, kuten helppohoitoisuus, kestävyys ja hygieenisyys. Luonnonkivi on myös ekologinen valinta - louhinta ja kiven työstäminen tapahtuu kokonaan mekaanisesti ilman kemikaaleja. Lue lisää -painikkeen kautta löydät materiaalikuvauksen ja mahdollisia referenssikuvia.


Kvartsi on puristamalla valmistettu tasomateriaali, jonka pinta on hyvin tiivis ja kestävä. Luonnonkiviin verrattuna etuna on etenkin valkoisten ja vaaleiden sävyjen saatavuus. Omaan kvartsimallistoomme kuuluu 7 väriä, jonka lisäksi saatavilla on koko Silestone-valikoima. Lue lisää -painikkeen kautta löydät materiaalikuvauksen ja mahdollisia referenssikuvia.


Keraamisten tasojen pinta on osassa materiaaleja kiiltävä ja osassa mattamainen, hieman karhea. Valmistustavastaan ja koostumuksestaan johtuen keraamisilla tasoilla on erinomaiset käyttöominaisuudet; ne kestävät äärimmäisen hyvin kuumuutta, eivätkä tahraannu. Keramiikka on 100 % luonnontuote ja siten ympäristöystävällinen valinta. Lue lisää -painikkeen kautta löydät materiaalikuvauksen ja mahdollisia referenssikuvia.

Reunahiontavaihtoehdot

Vakioreuna
Antiikkireuna
Taivereuna
Keraamisten tasojen reunahionta

Vakioreuna

Tasojen reunaan on valittavissa kolme erilaista reunahiontaa. Vakioreunassa kiven särmiin tehdään tasainen viiste.

Antiikkireuna

Antiikkireunahionta on koristeellisempi reunahiontamuoto. Antiikkireunahionta voidaan tehdä kaikkiin 30 mm vahvoihin materiaaleihin.

Taivereuna

Taivereunassa kiven yläsärmä on pyöristetty.

Keraamisten tasojen reunahionta

Keraamisissa tasoissa käytetään aina vakioreunahiontaa tason ohuuden takia.

Allasvaihtoehdot

Päältä asennettava allas
Huullettu allas
Alta asennettava allas
Allasvalikoima

Päältä asennettava allas

Altaat viimeistelevät keittiön kokonaisilmeen. Altaat voi tilata joko päältä asennettavina, huullettuina tai alta asennettavina. Päältä asennettaessa altaan reunus jää tason päälle.

Huullettu allas

Huulletussa altaassa altaan reunus tulee samaan tasoon kiven pinnan kanssa. Kiinnitämme huulletut altaat tehtaallamme kivitasojen valmistuksen yhteydessä valmiiksi paikoilleen.

Alta asennettava allas

Alta asennettava allas kiinnitetään tason alapuolelle – tällöin aukon reunat kiillotetaan. Kiinnitämme alta asennettavat altaat tehtaallamme kivitasojen valmistuksen yhteydessä valmiiksi paikoilleen.

Allasvalikoima

Voit tilata suoraan kauttamme erilaiset altaat kivitasotilauksen yhteyteen. Meiltä saat mm. Savon, Stalan, Blancon ja Franken altaita. Voit tutustua valikoimiin seuraavista linkeistä:

 

Savo

Stala

Blanco

Franke

Ota yhteyttä

Kattava jälleenmyyjäverkostomme palvelee ympäri Suomen. Kysy lähin jälleenmyyjäsi tai tule tutustumaan materiaaleihin ja värisävyihin Ylöjärven, Helsingin ja Kaavin myymälöihimme. Kysy myös mittaus-  ja asennuspalvelustamme.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Myymälöiden yhteystiedot


Kivitasokäsikirja antaa informaatiota kivitasoista. Lue alan viimeisimmät uutiset ja tutustu asiantuntija-artikkeleihin sekä toteuttamiimme töihin.

Keramiikan kestävyyttä

Keramiikan kestävyyttä

Keramiikka poikkeaa materiaalina luonnonkivestä ja kvartsista. Lämmönkestävyys sekä helppo puhtaanapito tekevät keraamisista tasoista oivallisia keittiötasoja.
Lue lisää
Kvartsin vaaleaa

Kvartsin vaaleaa

Kvartsi on puristamalla valmistettu tasomateriaali, jonka etuna on laaja värivalikoima varsinkin vaaleissa sävyissä. Kvartseista löytyy sopiva vaihtoehto niin perinteisiin kuin moderneihin keittiöihin ja muihin tiloihin.
Lue lisää
Luonnonkivi kestää läpi elämän

Luonnonkivi kestää läpi elämän

Luonnonkivissä valittavana on kaksi pintavaihtoehtoa: kiillotettu tai timanttiharjattu pinta. Timanttiharjattu on eläväpintainen vaihtoehto, kiillotettu pinta on kirkas ja sileä.
Lue lisää
Tasojen hoito-ohjeet

Tasojen hoito-ohjeet

Kivi on luja, kestävä ja helppohoitoinen tasomateriaali ja oikein hoidettuna sen käyttöikä vain pitenee.
Lue lisää
Takaisin edelliselle sivulle