Ylöjärven tehdas ja myymälä

Kivilähteen myymälä- ja ulkonäyttelytiloissa ovat esillä hautakivet, kivitasomateriaalit sekä erilaiset piha- ja sisustuskivet. Myymälä palvelee lisäksi vanhojen hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöissä.

Ylöjärven tehdas ja myymälä
Takaisin edelliselle sivulle

Ylöjärven myymälä

Hautakivet
Kivitasot
Lisäkaiverrukset ja entisöinnit

Hautakivet

Myymälässämme on esillä laaja valikoima hautakivimalleja ja kivilajivaihtoehtoja. Käytössämme on hautakivien suunnitteluohjelma, jonka kautta voimme suunnitella juuri toiveesi mukaisen hautakiven.

Kivitasot

Myymälässämme ovat esillä erilaiset tasomateriaalit: luonnonkivet, kvartsit ja keramiikka. Tule tutustumaan erilaisiin pinta- ja värivaihtoehtoihin.

Tasot saa kauttamme myös avaimet käteen -palveluna. Kysy lisää!

Lisäkaiverrukset ja entisöinnit

Teemme nimien lisäkaiverruksia ja vanhojen hautakivien entisöintejä ja oikaisuja. Toimitamme myös nimilaattoja vanhoihin hautakiviin.


Kaavin toimipiste

Kaavin toimipiste

Kivilähteen hautakivien valmistukseen erikoistunut tehdas sijaitsee Kaavilla, osoitteessa Kirjekuorentie 6. Tehtaanmyymälä palvelee asiakkaita niin hautakivien, kivitasojen kuin pihakivienkin hankinnassa. Kaavin tehtaalla tehdään lisäksi vanhojen hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöitä. Myymälä on avoinna ma-pe klo 8-17.
Lue lisää
Helsingin Kampin toimipiste

Helsingin Kampin toimipiste

Kivilähteen Helsingin keskustan myymälä sijaitsee Hietaniemen hautausmaan kupeessa, osoitteessa Mechelininkatu 3 B. Myymälä palvelee asiakkaita hautakivien ja kivitasojen hankinnassa. Lisäksi myymälän kautta voi tilata vanhojen hautakivien kaiverrus-, entisöinti- ja oikaisutöitä sekä hautakivien siirtoja. Myymälä on avoinna ma-pe klo 10-17.00.
Lue lisää
Helsingin Tapanilan toimipiste

Helsingin Tapanilan toimipiste

Kivilähteen uusin toimipiste sijaitsee Helsingin Tapanilassa osoitteessa Punttikuja 3, vain parin kilometrin etäisyydellä Malmin hautausmaalta. Tapanilan toimipisteessä tehdään hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöitä, jonka lisäksi myymälä palvelee sekä hautakivi- että kivitasoasiakkaita. Tapanilan myymälä on avoinna ma-pe klo 9-16, varaa aika ennakkoon.
Lue lisää
Takaisin edelliselle sivulle