Helsingin Tapanilan myymälä

Kivilähteen Tapanilan toimipisteessä sijaitsevat hautakivien ja kivitasojen myymälätilat. Esillä on laaja valikoima hautakiviä ja tasomateriaaleja. Lisäksi palvelemme vanhojen hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöissä sekä kivien siirroissa ja oikaisuissa.

Helsingin Tapanilan myymälä
Takaisin edelliselle sivulle

Tapanilan myymälä

Hautakivet
Lisäkaiverrukset, entisöinnit, siirrot
Kivitasot

Hautakivet

Myymälästämme löydät hautakivet mallikappaleina. Liikkeessä on lisäksi nähtävillä luonnonkiviä, joista voimme suunnitella muistomerkkejä. Käytössämme on hautakivien suunnitteluohjelma, jonka avulla luonnostelemme kuvan toiveesi mukaisesta hautakivestä.

 

Lisäkaiverrukset, entisöinnit, siirrot

Palvelemme mielellämme muistomerkkien kaiverrus- ja entisöintitöissä. Lisäksi teemme hautakivien siirtoja ja oikaisutöitä. Toimitamme lisäksi pronssisia nimilaattoja vanhoihin hautakiviin.

Kivitasot

Myymälässämme ovat esillä mallit tasomateriaaleistamme luonnonkivestä, kvartsista ja keramiikasta. Tule tutustumaan laajaan värivalikoimaan.

Tasot saa kauttamme myös avaimet käteen -palveluna. Kysy lisää!


Kaavin toimipiste

Kaavin toimipiste

Kivilähteen hautakivien valmistukseen erikoistunut tehdas sijaitsee Kaavilla, osoitteessa Kirjekuorentie 6. Tehtaanmyymälä palvelee asiakkaita niin hautakivien, kivitasojen kuin pihakivienkin hankinnassa. Kaavin tehtaalla tehdään lisäksi vanhojen hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöitä. Myymälä on avoinna ma-pe klo 8-17.
Lue lisää
Ylöjärven toimipiste

Ylöjärven toimipiste

Ylöjärvellä, osoitteessa Kivilähteentie 13, sijaitsee Kivilähteen kivitasotehdas sekä tehtaanmyymälä. Lisäksi tehtaalla tehdään vanhojen hautakivien kaiverrus- ja entisöintitöitä. Kivilähteen myymälä- ja ulkonäyttelytiloissa ovat esillä hautakivet, kivitasomateriaalit sekä erilaiset piha- ja sisustuskivet. Myymälä palvelee ma-pe klo 9-17.00.
Lue lisää
Helsingin Kampin toimipiste

Helsingin Kampin toimipiste

Kivilähteen Helsingin keskustan myymälä sijaitsee Hietaniemen hautausmaan kupeessa, osoitteessa Mechelininkatu 3 B. Myymälä palvelee asiakkaita hautakivien ja kivitasojen hankinnassa. Lisäksi myymälän kautta voi tilata vanhojen hautakivien kaiverrus-, entisöinti- ja oikaisutöitä sekä hautakivien siirtoja. Myymälä on avoinna ma-pe klo 10-17.00.
Lue lisää
Takaisin edelliselle sivulle