Keramiikan kestävyyttä

07.12.2018

Takaisin edelliselle sivulle

Kivilähde on valmistanut laadukkaita keittiötasoja yli 20 vuoden ajan. Tasomallistomme keramiikkaosastolta löytyy eri vaihtoehtoja, joiden käyttöominaisuudet ovat erinomaisia. Lämmönkestävyys sekä helppo puhtaanapito tekevät keraamisista tasoista oivallisen tasomateriaalin.

Keramiikka poikkeaa materiaalina luonnonkivestä ja kvartsista ominaisuuksiensa lisäksi myös vahvuuden suhteen, sillä keraamiset tasot ovat yleensä 12 mm vahvuisia.

Keraamiset tasot koostuvat kvartsista, savesta, maasälvästä ja mineraalioksideista sekä luonnon väripigmenteistä. Ne ovat 100 % luonnontuote ja siten ympäristöystävällinen valinta. Luonnonkivistä ja kvartseista poiketen keraamisten tasojen pinta on yleensä mattamainen, hieman karhea, mutta myös kiiltäviä vaihtoehtoja löytyy.

Valmistustavastaan ja koostumuksestaan johtuen keraamisilla tasoilla on erinomaiset käyttöominaisuudet; ne kestävät äärimmäisen hyvin kuumuutta, eivätkä tahraannu.

 


Kivitasokäsikirja antaa informaatiota kivitasoista. Lue alan viimeisimmät uutiset ja tutustu asiantuntija-artikkeleihin sekä toteuttamiimme töihin.

Kvartsin vaaleaa

Kvartsin vaaleaa

Kvartsi on puristamalla valmistettu tasomateriaali, jonka etuna on laaja värivalikoima varsinkin vaaleissa sävyissä. Kvartseista löytyy sopiva vaihtoehto niin perinteisiin kuin moderneihin keittiöihin ja muihin tiloihin.
Lue lisää
Luonnonkivi kestää läpi elämän

Luonnonkivi kestää läpi elämän

Luonnonkivissä valittavana on kaksi pintavaihtoehtoa: kiillotettu tai timanttiharjattu pinta. Timanttiharjattu on eläväpintainen vaihtoehto, kiillotettu pinta on kirkas ja sileä.
Lue lisää
Tasojen hoito-ohjeet

Tasojen hoito-ohjeet

Kivi on luja, kestävä ja helppohoitoinen tasomateriaali ja oikein hoidettuna sen käyttöikä vain pitenee.
Lue lisää
Kivitasojen mittaus ja asennus

Kivitasojen mittaus ja asennus

Kivitasojen mitoitus ja asentaminen on syytä tehdä huolella. Tarjoamme kivitasojen yhteyteen mittaus- ja asennuspalvelua, joka on saatavilla useimmilla paikkakunnilla. Voit tehdä mittauksen ja asennuksen myös itse; lue silloin Kivitasokäsikirjan ohjeet.
Lue lisää
Takaisin edelliselle sivulle