Luonnonkivi kestää läpi elämän

07.12.2018

Takaisin edelliselle sivulle

Luonnonkivissä valittavana on kaksi pintavaihtoehtoa: kiillotettu tai timanttiharjattu pinta. Molemmissa yhdistyvät luonnonkiven parhaat ominaisuudet, kuten helppohoitoisuus, kestävyys ja hygieenisyys. Luonnonkivi on myös ekologinen valinta –  louhinta ja kiven työstäminen tapahtuu kokonaan mekaanisesti ilman kemikaaleja.

Timanttiharjattu pinta

Timanttiharjattu pinta on eläväpintainen vaihtoehto. Erittäin kaunis, mattamainen, hieman epätasainen pinta on käyttöominaisuuksiltaan kiillotettua luonnonkivipintaa vastaava.

Kiillotettu pinta

Kiillotettu pinta on kirkas ja sileä. Helppohoitoisuuden ja tyylikkään ulkonäön ansiosta sen suosio on jatkuvassa kasvussa. Yhä useampi rakentaja ja keittiön uudistaja päätyy valitsemaan luonnonkiven sen erinomaisten ominaisuuksien ansiosta.

 


Kivitasokäsikirja antaa informaatiota kivitasoista. Lue alan viimeisimmät uutiset ja tutustu asiantuntija-artikkeleihin sekä toteuttamiimme töihin.

Keramiikan kestävyyttä

Keramiikan kestävyyttä

Keramiikka poikkeaa materiaalina luonnonkivestä ja kvartsista. Lämmönkestävyys sekä helppo puhtaanapito tekevät keraamisista tasoista oivallisia keittiötasoja.
Lue lisää
Kvartsin vaaleaa

Kvartsin vaaleaa

Kvartsi on puristamalla valmistettu tasomateriaali, jonka etuna on laaja värivalikoima varsinkin vaaleissa sävyissä. Kvartseista löytyy sopiva vaihtoehto niin perinteisiin kuin moderneihin keittiöihin ja muihin tiloihin.
Lue lisää
Tasojen hoito-ohjeet

Tasojen hoito-ohjeet

Kivi on luja, kestävä ja helppohoitoinen tasomateriaali ja oikein hoidettuna sen käyttöikä vain pitenee.
Lue lisää
Kivitasojen mittaus ja asennus

Kivitasojen mittaus ja asennus

Kivitasojen mitoitus ja asentaminen on syytä tehdä huolella. Tarjoamme kivitasojen yhteyteen mittaus- ja asennuspalvelua, joka on saatavilla useimmilla paikkakunnilla. Voit tehdä mittauksen ja asennuksen myös itse; lue silloin Kivitasokäsikirjan ohjeet.
Lue lisää
Takaisin edelliselle sivulle