Pihakivivaihtoehdot

Liuskekivi, noppakivi, sekä erilaiset porras- ja reunakivet tekevät pihan suunnittelusta jännittävää ja avaavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Reunusta kukkapenkki, rakenna portaat ja kävelyväylät tai rajaa osa pihasta kivellä – vain mielikuvitus on rajana.

Pihakivivaihtoehdot
Takaisin edelliselle sivulle

Pihakivivaihtoehdot

Noppakivet
Muurikivet
Porraskivet
Reunakivet
Kivilaatat
Tumma liuskekivi
Vaalea liuskekivi

Noppakivet

Toimitamme noppakiviä harmaasta ja punaisesta graniitista. Nopan koko on 100 x 100 x 100 mm ja sen kaikki pinnat ovat lohkottuja. Nopan menekki on n. 85-100 kpl/m2

Nopat myydään säkeittäin, yhdessä säkissä on noppaa n. 6 m2.

Pyydä meiltä tarjous noppakivistä haluamallesi määrälle!

Muurikivet

Massiivisia muurikiviä on saatavana erilaisin mitoin, toiveiden mukaisesti. Mitta voi olla esimerkiksi k. 50 x l. 25 x p. 100 cm. Yleensä kivien näkyvät sivut lohkotaan ja saumapinnat jätetään sahatuiksi. Muurikiviä on saatavissa erilaisista kivilajeista, esimerkiksi kuvassa olevasta Kurun harmaasta graniitista.

Pyydä meiltä tarjous muurikivistä!

Porraskivet

Porraskiviä on saatavissa erilaisin mitoin, kohteen ja toiveiden mukaisesti. Porraskiven nousu voi olla esimerkiksi 15 cm, etenemä 35 cm ja pituus 150 cm. Portaan päällinen käsitellään karkeaksi, ettei sen pinta olisi liukas. Muiden sivujen pintakäsittely voidaan valita toiveiden mukaisesti. Portaita voidaan valmistaa erilaisista kivilajeista; kuvassa Savon helmi -kivilajista valmistetut porraskivet.

Pyydä meiltä tarjous porraskivistä!

Reunakivet

Reunakivillä voidaan reunustaa pihan erilaisia alueita. Kuvan kukkapenkki on reunustettu Kurun harmaalla graniitilla. Kivien päällinen on kiillotettu ja sivut ovat sahatut. Reunakiviä on saatavana eri koossa sekä erilaisin pintakäsittelyin – toiveiden ja kohteen mukaisesti. Reunakivien korkeus voi olla esimerkiksi 15 cm, leveys 15 cm ja pituus 120 cm.

Pyydä meiltä tarjous reunakivistä!

Kivilaatat

Kivilaatoilla voidaan päällystää pihan kulkuväyliä. Laatan päällyspinta käsitellään karheaksi, ettei sen pinta olisi liukas. Laatan sivut ovat sahatut. Kuvassa on käytetty Pohjolan loimu -kivilajia, jonka päällinen on poltettu. Laattoja on saatavana toiveen mukaisella mitoituksella ja eri kivilajeista.

Pyydä meiltä tarjous kivilaatoista!

Tumma liuskekivi

Luonnonmuotoista tummaa liuskekiveä on saatavana kahtena eri vahvuutena. Vahvuus 30-50 mm soveltuu pihakiveksi ja ohuempi 10-30 mm vahvuus seinä- ja verhoilukiveksi.

Liuskekiven paino on 30-50 mm laatalle 90 kg/m2 ja  10-30 mm laatalle 65 kg/m2.

Pyydä meiltä tarjous tummasta liuskekivestä haluamallesi määrälle!

 

 

Vaalea liuskekivi

Vaalea liuskekivi on luonnonmuotoista laattaa ja sitä on saatavana kahtena vahvuutena. Vahvuus 10-20 mm soveltuu seinä- ja verhoilukiveksi ja 20-30 mm vahvuus taas pihakiveksi.

Pyydä meiltä tarjous vaaleasta liuskekivestä haluamallesi määrälle!

Takaisin edelliselle sivulle