Butiken i Kampen, Helsingfors

I Kivilähdes butik i Helsingfors centrum finns en utställning med både gravstenar och material för bänkskivor. Butiken betjänar dessutom vid tilläggsgraveringar och restaureringar av gravstenar samt vid flyttning och riktning av stenar.

Observera när du kommer till butiken att det finns parkeringsplatser framför butiken på Lappviksgatans sida och mittemot butiken på parkeringsplatsen vid Sandudds begravningsplats.

Butiken i Kampen, Helsingfors
Tillbaka till föregående sida

Butiken i Kampen

Gravstenar
Tilläggsgravering och restaurering
Bänkskivor

Gravstenar

I vår butik finns ett stort utbud av gravstensalternativ. Vi använder ett program för gravstensplanering och med dess hjälp kan vi skissa upp en gravsten enligt ert önskemål innan beställningen görs.

Tilläggsgravering och restaurering

Vi gör tilläggsgraveringar, restaurering och riktning av gravstenar samt flyttar stenar inom huvudstadsregionen. Vi levererar även namnplaketter i brons för gamla stenar.

Bänkskivor

I vår butik finns också utställt olika material för bänkskivor: naturstenar, kvarts och keramik. Kom och bekanta dig med olika material och färgalternativ.


Kaavi

Kaavi

Kivilähdes fabrik som specialiserat sig på tillverkning av gravstenar finns i Kaavi på adressen Kirjekuorentie 6. Fabriksbutiken betjänar kunderna vid anskaffning av såväl gravstenar, bänkskivor som gårdsstenar. Vid fabriken i Kaavi görs dessutom tilläggsgravering och restaurering av gamla gravstenar. Butiken betjänar må–fre kl 8–17.00.
Läs mer
Ylöjärvi

Ylöjärvi

I Ylöjärvi, på adressen Kivilähteentie 13, finns Kivilähdes stenbänksfabrik och fabriksbutik. Vid fabriken görs dessutom tilläggsgravering och restaurering av gamla gravstenar. I Kivilähdes utställningar i butiken och utomhus finns gravstenar, material för bänkskivor och olika gårds- och inredningsstenar. Butiken betjänar må–fre kl 9–17.00.
Läs mer
Helsingfors, Mosabacka

Helsingfors, Mosabacka

Kivilähdes nyaste verksamhetsställe finns i Mosabacka i Helsingfors, på adressen Buntgränden 3, endast ett par kilometer från Malms begravningsplats. Vid verksamhetsstället i Mosabacka görs tilläggsgraveringar och restaureringar av gravstenar. Butiken betjänar också gravstens- och bänkskivskunder. Butiken är öppen vardagar kl. 9–16.00, boka gärna tid på förhand.
Läs mer
Tillbaka till föregående sida