Ett sortiment, alla möjligheter

Valet av gravsten är alltid unikt. Vi tycker att det ska vara enkelt och okomplicerat att köpa en gravsten, vare sig du vill beställa stenen genast eller lägga tid och eftertanke på valet. Storlek, dekorer, stenart, ytbehandling och sockel kan väljas fritt i nästan alla våra modeller. De stensorter vi använder är huvudsakligen inhemska, eftersom vi vill främja användningen av finsk sten både nu och i framtiden. Du hittar en tilltalande gravsten i vårt färdiga sortiment, via vår representant eller utformar den med hjälp av våra formgivare.

I vårt urval finns gravstenar som kan köpas direkt från vår webbplats. På webbplatsen kan du också begära offert på en gravsten. Då sköter vi planeringen och beställningen med dig personligen. För vissa modeller är det endast möjligt att begära offert, eftersom det finns faktorer som betydligt påverkar deras pris, till exempel antalet bronsbokstäver.

Via Meny-knappen uppe till höger kan du vid behov bekanta dig närmare med anvisningarna för anskaffning av gravsten.

Hos oss hittar du en vacker gravsten i varje prisklass – vi hjälper gärna till vid valet av sten!

Kivilähde, by Kaavin Kivi
Ett sortiment, alla möjligheter
Tillbaka till föregående sida

Bekanta dig med våra nyaste gravstensmodeller. Via knappen Visa alla får du fram alla modeller i kategorin.


Traditionella rektangulära gravstenar, stenar med välvd överkant och gammaldags gravstensmodeller. Här hittar du också våra modeller med sandblästrade landskap och våra gravstenar med bilder. Via knappen Visa alla får du fram alla modeller i kategorin.


Huggna sidor ger gravstenen ett naturligt utseende. Varje huggen kant är olika och unik, eftersom gravstenen huggs helt för hand. Vi kan även tillverka en gravsten av kundens egen natursten. Via knappen Visa alla får du fram alla modeller i kategorin.


Vid vår fabrik säljs också de rabatterade stenarna som visas i den här kategorin. Det kan förekomma större färgvariationer i de rabatterade stenarna än normalt. Via knappen Visa alla får du fram alla modeller i kategorin.


Inskriptioner och dekorer i silver passar särskilt bra tillsammans med gråsten. Nyanser av grått och silver skapar tillsammans en harmonisk helhet. I många av våra gråa gravstensmodeller använder vi stenarten Nordens flamma som även kan väljas med diamantborstad yta i stället för blankslipad. Diamantborstningen ger stenytan en mycket vacker, matt och något ojämn ytstruktur. Via knappen Visa alla får du fram alla modeller i kategorin.


I moderna gravstenar använder vi ofta en diskret svartvit färgsättning. Stenarna har en tidlös design med personliga detaljer. Krom, rostfritt stål och aluminium är hållbara alternativ för dekorationer och bokstäver, eftersom de behåller sina nyans väl i Finlands klimat. Via knappen Visa alla får du fram alla modeller i kategorin.

Beställ eller begär offert
Vi sköter om
Dra nytta av vårt heltäckande nätverk av representanter
Våra butiker i Kaavi, Ylöjärvi och Helsingfors

Beställ eller begär offert

Lägg till olika modeller i kundkorgen, välj din favorit, fyll i begärd information och beställ. Du kan också begära offert samtidigt för flera stenar. I det fallet kontaktar vi dig.

Vi sköter om

Vi tillverkar, levererar och monterar stenen på begravningsplatsen. I gravstenens pris ingår transport, montering och två års riktningsgaranti. Vi ansöker även om nödvändiga tillstånd för gravstenen från församlingen.

Dra nytta av vårt heltäckande nätverk av representanter

Våra representanter förevisar personligen vårt sortiment i våra traditionella fysiska butiker runtom i Finland. Bekanta dig med och bläddra bland alternativen i lugn och ro. Våra representanter planerar gravstenen med hjälp av programmet Designer och skissar upp en provmodell som är till hjälp vid valet av rätt sten.

Våra butiker i Kaavi, Ylöjärvi och Helsingfors

Vi betjänar dessutom i Kivilähdes butiker i Kaavi, Ylöjärvi och Helsingfors. I våra butiker kan du bekanta dig med vår utställning av gravstenar med ett stort urval av olika alternativ. Vi hjälper till med allt som gäller anskaffning av gravsten och planerar en gravsten enligt dina önskemål. I våra butiker betjänar vi också lokalt med tilläggsgravering och restaurering av gamla gravstenar. Välkommen!

Tillbaka till föregående sida