Fabriken och butiken i Kaavi

I vår butik finns en utställning med både gravstenar, bänkskivor och gårdsstenar. Vi står också till tjänst med tilläggsgraveringar och restaureringar av gamla minnesmärken.

Fabriken och butiken i Kaavi
Tillbaka till föregående sida

Butiken i Kaavi

Gravstenar
Tilläggsgravering och restaurering
Bänkskivor

Gravstenar

I vår butik finns ett stort utbud av gravstensmodeller och stenartsalternativ. Vi använder ett program för gravstensplanering och med dess hjälp kan vi planera en gravsten precis enligt dina önskemål.

Tilläggsgravering och restaurering

Vi gör tilläggsgraveringar av namn samt restaureringar och riktningar av gamla gravstenar i Norra Savolax. Vi levererar också namnplaketter till gamla gravstenar.

Bänkskivor

Från oss kan man också få bänkskivor i sten och kvarts samt keramiska bänkskivor till köket och hemmets övriga utrymmen. I vår butik kan du bekanta dig med ett stort urval av material och färger för bänkskivor.


Ylöjärvi

Ylöjärvi

I Ylöjärvi, på adressen Kivilähteentie 13, finns Kivilähdes stenbänksfabrik och fabriksbutik. Vid fabriken görs dessutom tilläggsgravering och restaurering av gamla gravstenar. I Kivilähdes utställningar i butiken och utomhus finns gravstenar, material för bänkskivor och olika gårds- och inredningsstenar. Butiken betjänar må–fre kl 9–17.00.
Läs mer
Helsingfors, Kampen

Helsingfors, Kampen

Kivilähdes butik i Helsingfors centrum finns invid Sandudds begravningsplats, på adressen Mechelingatan 3 B. Butiken betjänar kunder vid anskaffningen av gravstenar och bänkskivor. Via butiken kan man också beställa tilläggsgravering, restaurering och riktning av gamla gravstenar samt flyttning av gravstenar. Butiken är öppen må–fre kl. 10–17.00.
Läs mer
Helsingfors, Mosabacka

Helsingfors, Mosabacka

Kivilähdes nyaste verksamhetsställe finns i Mosabacka i Helsingfors, på adressen Buntgränden 3, endast ett par kilometer från Malms begravningsplats. Vid verksamhetsstället i Mosabacka görs tilläggsgraveringar och restaureringar av gravstenar. Butiken betjänar också gravstens- och bänkskivskunder. Butiken är öppen vardagar kl. 9–16.00, boka gärna tid på förhand.
Läs mer
Tillbaka till föregående sida