Butiken i Mosabacka, Helsingfors

Vid Kivilähdes verksamhetsställe i Mosabacka finns försäljningslokaler för gravstenar och bänkskivor. Ett stort utbud av gravstenar och material för bänkskivor finns utställt. Dessutom betjänar vi vid tilläggsgravering och restaurering av gravstenar samt vid flyttning och riktning av stenar.

Butiken i Mosabacka, Helsingfors
Tillbaka till föregående sida

Butiken i Mosabacka

Gravstenar
Tilläggsgravering och restaurering
Bänkskivor

Gravstenar

I vår butik hittar du modellexemplar av gravstenar. I butiken finns dessutom utställt naturstenar som kan användas vid planeringen av minnesmärken. Vi har ett program för gravstensplanering till vår hjälp när vi skissar upp en bild av en gravsten enligt dina önskemål.

 

Tilläggsgravering och restaurering

Vi står gärna till tjänst med tilläggsgraveringar och restaureringar av minnesmärken. Vi utför också flyttning och riktning av gravstenar. Vi levererar också namnplaketter i brons till gamla gravstenar.

Bänkskivor

I vår butik finns en utställning med modeller av våra bänkskivsmaterial av natursten, kvartsten och keramik. Kom och bekanta dig med det stora färgurvalet!


Kaavi

Kaavi

Kivilähdes fabrik som specialiserat sig på tillverkning av gravstenar finns i Kaavi på adressen Kirjekuorentie 6. Fabriksbutiken betjänar kunderna vid anskaffning av såväl gravstenar, bänkskivor som gårdsstenar. Vid fabriken i Kaavi görs dessutom tilläggsgravering och restaurering av gamla gravstenar. Butiken betjänar må–fre kl 8–17.00.
Läs mer
Ylöjärvi

Ylöjärvi

I Ylöjärvi, på adressen Kivilähteentie 13, finns Kivilähdes stenbänksfabrik och fabriksbutik. Vid fabriken görs dessutom tilläggsgravering och restaurering av gamla gravstenar. I Kivilähdes utställningar i butiken och utomhus finns gravstenar, material för bänkskivor och olika gårds- och inredningsstenar. Butiken betjänar må–fre kl 9–17.00.
Läs mer
Helsingfors, Kampen

Helsingfors, Kampen

Kivilähdes butik i Helsingfors centrum finns invid Sandudds begravningsplats, på adressen Mechelingatan 3 B. Butiken betjänar kunder vid anskaffningen av gravstenar och bänkskivor. Via butiken kan man också beställa tilläggsgravering, restaurering och riktning av gamla gravstenar samt flyttning av gravstenar. Butiken är öppen må–fre kl. 10–17.00.
Läs mer
Tillbaka till föregående sida