Fabriken och butiken i Ylöjärvi

I Kivilähdes utställningar i butiken och utomhus finns gravstenar, material för bänkskivor och olika gårds- och inredningsstenar utställda. Butiken betjänar dessutom vid tilläggsgravering och restaurering av gamla gravstenar.

Fabriken och butiken i Ylöjärvi
Tillbaka till föregående sida

Butiken i Ylöjärvi

Gravstenar
Bänkskivor
Tilläggsgravering och restaurering

Gravstenar

I vår butik finns ett stort utbud av gravstensmodeller och stenartsalternativ. Vi använder ett program för gravstensplanering och med dess hjälp kan vi planera en gravsten precis enligt dina önskemål.

Bänkskivor

I vår butik finns en utställning med olika material för utställda: naturstenar, kvarts och keramik. Kom och bekanta dig med olika yt- och färgalternativ.

Tilläggsgravering och restaurering

Vi gör tilläggsgraveringar av namn samt restaureringar och riktningar av gamla gravstenar. Vi levererar också namnplaketter för gamla gravstenar.


Kaavi

Kaavi

Kivilähdes fabrik som specialiserat sig på tillverkning av gravstenar finns i Kaavi på adressen Kirjekuorentie 6. Fabriksbutiken betjänar kunderna vid anskaffning av såväl gravstenar, bänkskivor som gårdsstenar. Vid fabriken i Kaavi görs dessutom tilläggsgravering och restaurering av gamla gravstenar. Butiken betjänar må–fre kl 8–17.00.
Läs mer
Helsingfors, Kampen

Helsingfors, Kampen

Kivilähdes butik i Helsingfors centrum finns invid Sandudds begravningsplats, på adressen Mechelingatan 3 B. Butiken betjänar kunder vid anskaffningen av gravstenar och bänkskivor. Via butiken kan man också beställa tilläggsgravering, restaurering och riktning av gamla gravstenar samt flyttning av gravstenar. Butiken är öppen må–fre kl. 10–17.00.
Läs mer
Helsingfors, Mosabacka

Helsingfors, Mosabacka

Kivilähdes nyaste verksamhetsställe finns i Mosabacka i Helsingfors, på adressen Buntgränden 3, endast ett par kilometer från Malms begravningsplats. Vid verksamhetsstället i Mosabacka görs tilläggsgraveringar och restaureringar av gravstenar. Butiken betjänar också gravstens- och bänkskivskunder. Butiken är öppen vardagar kl. 9–16.00, boka gärna tid på förhand.
Läs mer
Tillbaka till föregående sida